Vespa Bilzen

Vespa verhuur Bilzen – Limburg

vespa huren

REEDS 6 JAAR IN BILZEN!     REEDS 5 JAAR IN BILZEN!     REEDS 6 JAAR IN BILZEN!

In het voorjaar van 2012 pakken we uit met een Vespa route vanuit Bilzen. Van het Maasland tot Riemst kan je verkennen op Italiaanse wijze. Vanuit Bilzen kan je met de vespa verschillende routes aandoen om de regio te verkennen.

Je passeert de prachtige naald- en loofbossen, heide,  waterplassen en kabbelende beekjes. Een uitstapje naar het mergelstadje Valkenburg. Dat is genieten van de vele terrasjes, veelzijdige vergezichten en het weidse uitzicht vanop de top van de Pietersberg.

Maastricht voorstellen hoeft weinig betoog. In 2004 nog uitgeroepen tot winkelstad van Nederland, maar ook geschiedkundig een pareltje. Maastricht als vestingstad met de omwalling, de vestingwerken en het fort, de stad met zijn oude straatjes en pleintjes, de vele gevelstenen, de prachtige kerken en vele kloosters en de parken met hun sporen van het verleden.

Ook Riemst kan je ontdekken met de vespa. Riemst, wat heeft dat te bieden?  Wel … veel, Riemst heeft heel wat in petto en is verrassend veelzijdig. In Riemst kan je afdalen in ondergrondse mergelgrotten, vierkanthoeves en champignonkwekerijen bezoeken, wijn proeven na een rondleiding in het enige Wijnkasteel van Vlaanderen en interactief kennismaken met de Waterburcht van Millen!  En dan heb je nog Het Fort van Eben-Emael. Zeker een bezoek waard! Huur dus snel een vespa en trek erop uit !

VERHUUR VAN VESPA’S

Verken op eigen houtje de omgeving en huur een Vespa dagelijks vanaf 9u30 tot 17u00.

ARRANGEMENTEN

Geniet van een Vespa route.